אריק

מנוי לחדר כושר

שלום, לפני כחצי שנה עשיתי מנוי לחדר כושר, חתמתי על מסמך שאיני יכול לבטל את המנוי אלא במקרה רפואי ע"פ חוות דעת מומחה. ממה שקראתי באינטנרנט, הועבר חוק בקריאת ראשונה בנושא שמאפשר יציאה מהתחייבות לשנה, האם הוא אושר? במידה וכן, האם החוזה שחתמתי עליו תקף בהיבט הזה? איפה ניתן למצוא את החוק? תודה, אריאל

עו"ד גילעד ושדי

אכן,הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק הגנת הצרכן (תיקון מס' 36) (ביטול עסקה לתקופה קצובה), התשע"ב-2012. מטרת ההצעה היא להסדיר את נושא ההתחייבויות בעסקאות לתקופות קצובות. לצערי טרם עבר החוק והוא הוגש להכנה לקריאה שנייה ושלישית בתקווה שאלו יקרו בקרוב. כשהחוק יעבור הדבר יפורסם באמצעי התקשורת השונים. בינתיים הקפא את המנוי ונסה למכור אותו . בהצלחה.