משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםיציאה מחוזה דירת שותפים

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

יציאה מחוזה דירת שותפים

אסי
אסי

אני גרה בדירה עם שלושה שותפים,אחד מהשותפים לא מאפשר מחייה בדירה מלבד של עצמו. זה הגיע למצב שבו החלטנו לערב את בעלת הדירה אבל לא אכפת לה והיא אינה מוכנה להתערב. אני מנסה למצוא שוכרים מחליפים במקומי אך ללא הצלחה ובינתיים אני רוב הזמן אצל ההורים שלי ונוצר מצב שבו אני משלמת שכירות על דירה שאיני נמצאת בה כמעט... חשוב לציין שהדייר איים עליי מספר פעמים השחיט את החפצים שלי השאיר אותי נעולה מחוץ לדירה ואיני יכולה להישאר איתו לבד בדירה(בעלת הדירה מודעת לכך) בעלת הדירה אינה מוכנה לשחרר אותי מהחוזה עד שאמצא דייר חליפי ואני לא מצליחה למצוא! שאלתי היא איך אוכל לצאת מהחוזה מבלי למצוא דייר חלופי?

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

את מציגה מצב בו אינך יכולה להתגורר בדירה . חשוב לבדוק מי חתום על חוזה השכירות ומה רשום בו. התייעצי עם עו"ד. במידה ויש איומים והשחתה של חפצייך מצד השוכר הגישי תלונה במשטרה. בהצלחה.