יהודה בלו

חוזה התקשרות עם חדר כושר

שלום, לי לאחותי ולהורי יש מנוי לחדר כושר של Go-Active בנס ציונה מזה 5 שנים. לפני כשלושה חודשים אחותי התחילה לעבוד ברשת כמדריכה כושר ועל כן לא זקוקה יותר למנוי. היום כאשר פניתי לשירות הלקוחות בשביל להעביר את המנוי עלי משום ששלי נגמר, הם לא הסכימו והם מחייבים אותי לחדש את המנוי שלי ובמקביל למצוא אדם אשר יקנה את המנוי מאחותי. חשוב לציין שהם לא מוכנים אפילו שנבטל את המנוי שלה. מה ניתן לעשות בנידון

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

"תקנה" כביכול את המנוי מאחותך! תכין חוזה קצר ובו אתה מתחייב לרכוש מאחותך את המנוי בתמורה ל x שקלים ותחתמו עליו שניכם. עם זה תשלח את אחותך שתאמר שהיא מכרה את החוזה ותבקש לרשום על שמך - "הקונה". אם אינני טועה בחוזים של חדרי כושר יש אפשרות להעביר/למכור מנוי ועל כן אין להם עילה להתנגד. בהצלחה.