ליאור

חוזה אחיד שבית הדין אישר שאין בחוזה זה תנאי מקפח

שלום לעורך דין ... אני מנוי בחברה מסויימת. (כשנתיים) משלם להם כל חודש על שרות. חודש בחודשו. כרגע הנני סבור כי חברה זאת התרשלה במידה רבה במתן שרות..לאחר שיחה עם מנהל בכיר בחברה שביקש התנצלות על "טעות אנוש" מסתבר לי פתאום שיש להם חוזה אחיד שמאושר על ידי בית הדין לחוזים שאיו בחוזה זה תנאי מפקח. יש לציין שהחברה טוענת שהם שלחו לי את ההסכם ואת חוזה אחיד זה אך אני מעולם לא ראיתי ולא קיבלתי את חוזה זה ובטח שלא נחתם על ידי. השאלה שלי היא כזאת אם הייתי מנוי בחברה מעל לשנתיים האם חוזה זה תקף גם כלפי למרות שלא ראיתי אותו מעולם ולא חתמתי עליו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם חתמת על החוזה דרוש את הצגתו. זוהי זכותך. בכל מקרה ברבים מהמקרים ניתן עפ"י חוק להתנתק משירותים אלו ע"י הודעה בכתב לחברה. אם אין להם עותק של החוזה החתום או תיעוד שיחה בו אתה מסכים לתנאי החוזה ,ידך על העליונה ואתה יכול לדרוש לצאת מחוזה זה בכל עת, כל עוד לא הובהר לך אחרת. בהצלחה