רמי

האם יש צורך בחתימת עורך דין על הסכם בין שניים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

על מנת לקיים הסכם בין שניים יש צורך בחתימתם בלבד. גם על חוזה מכר דירה אין חתימה/אימות עו"ד.

רמי

תודה על התגובה ברצוני לדייק בשאלה: עשיתי עם קרוב משפחה עסקה לרכישת בית הדירה רשומה על שמו מטעמים של מוגבלות זכייה כלומר רק הוא היה רשאי לגשת להגרלה כיום הדירה רשומה על שמו כאשר אנחנו שותפים בנכס בחלקים שווים הכוונה לשלם לקבלן את כל התשלום בצורה שווה קיים ביננו הסכם שאומר שאנו שותפים בנכס בצורה שווה האם יש צורך בגלל הסכום הגבוה של ההשקעה לחתימה של עור דין או לגשת יחד איתו לנוטריון לחתימה או כמו שנאמר לי שאפשר להחתים פקיד בבית משפט כדי לתת חיזוק להסכם ביננו?? או שההסכם ביננו מספיק ולא צריך לחשוש מבעיה כלשהיא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הצעד שאתה מבצע הוא מסוכן! חתימת עו"ד לא תעזור לך ביום פקודה. אתה צריך להגן על כספך ע"י הערת אזהרה על הנכס או לרשום משכנתא על הנכס כשאתה המוטב. התייעץ עם עו"ד. בהצלחה.