שאדי

חוזים

האם בעת חתימה על זיכרון דברים על מכירת דירה ואשר הוסכם המחיר ,ולא הוסכמו תנאי התשלום,ועפי זכרון הדברים מחיר הדירה שסוכם הינו 1600000,ולאחר זכרון שולמה מקדמה של 2000 שח ותוך כדי מכתבים בני לבין המוכר על תנאי תשלום שלמתי עוד תשלום של 10000 שח האם אני יכול לחזור מהצעתי למרות שהוא שלח לי שאין לו בעיה באופן התשלו ואני יכול לשלם לו כנוח לי,האם אני יכול להגיד במצב הזה של הייתה גמירות דעת ומסימות ולא היה ביננו חוזה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שאדי שלום, אני מפנה אותך למאמר שלי בנושא: http://www.vashdi.co.il/זהירות-מלכודת-זיכרון-הדברים-עיתון-קו/