דוד

הפרת חוזה

שלום, חתמנו חוזה לטיפול בבקשה להוצאת היתר בניה לסגירת מרפסת. ההסכם כלל 3 תחנות תשלום. הראשונה בעת חתימת החוזה והשניה בעת קבלת היתר בניה והשלישית בסיומו.לאחר עיכובים של מעל לשנה מצד נותן השירות הגיע בקשת תשלום לתהליך חדש שנדרש מצד העירייה (תהליך זה כולל גם חתימת השכנים, דבר נותן השרות התחייב בעל-פה שלא יקרה). הודענו לנותן השרות כי אנו מעונינים להקפיא את התהליך בשלב זה ולחזור אליו בשלב מאוחר יותר. בתגובה קיבלנו מכתב התראה לפני משפט בגין הפסקת התהליך עימו. השאלה: מה מצבנו המשפטי במקרה זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אינני יכול לספק תשובה אחראית למקרה ללא קריאת ההסכם כולו. יתכן ועומדת לכם הזכות להקפיא את המהלך ויתכן אחרת. בכל אופן שמקרה עליו הנכם מדברים היה כדאי כי הייתם מתייעצים עם עו"ד מומחה בטרם חתמתם על הסכם מסוג זה. בהצלחה.