צור

הצהרת הסרת אחריות

גלעד שלום רב, אני מעוניין להעלות לאינטרנט סרטון הדרכה של מדיטציה מסוימת. איזה ניסוח אני צריך להוסיף בתחילת ההדרכה על מנת שלא אהיה אחראי לתוצאות שיקרו למי שמנסה לתרגל את המדיטציה. אני מתכוון למשהו בסגנון: "ביצוע התרגיל המופיע בסרטון זה הוא על אחראיות הצופה בלבד. ביצעו מהווה הסכמה להסרת אחראיות מיוצר הסרטון..." תודה. צור

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לדעתי אין בכך צורך. אתה לא מכריח איש לבצע את התרגיל שאתה מדגים בסרטון. במידה וזהו אתר למידה מכוון יש להוסיף: "ביצוע התרגיל המופיע בסרטון זה הוא על אחריות המבצע בלבד. בעצם הצפייה באתר וביצוע הסרטון מסיר הצופה כל אחריות מבעלי האתר. יש להיוועץ ברופא בטרם ביצוע התרגול". בהצלחה.