שושנה לב

הוצאת פילטר ומשאבת מיים מבריכת דגים

מוכר הבית בנה הכניסה לחצר בריכת דגים ואמר לנו שאת הדגים הוא לוקח איתו.כעת הוא ומגיע לנו שהוא מפרק את המשאבה והפילטר וגם אותם לוקח איתו.עלות שני המרכיבים הוא בערך של 2500 שקל מה שישאיר לנו הוא בעצם בור ריק בכניסה לבית שאלתי היא האם מותר לו לפרק והאם שני המרכיבים האלה לא נחשבים כחלק מהבית שהוא מכר לנו

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

על פי רוב ובאין הוראה אחרת על מוכר דירה להשאיר את כל מתקני הקבע שהותקנו בדירה בעת המכירה. כגון: מזגנים, ארונות מטבח, ארונות קיר, תוספות גבס וכו'. אני מניח שהתקנת הציוד בבריכת הדגים הנמצאת בשטח הבית היא לשם התקנת קבע. על כן מן הראוי כשאין הוראה אחרת בחוזה כי המתקנים יישארו ולא יוסרו. בהצלחה.

שושנה לב

תודה על תשובתך מה עלי לעשות עם העו״ד שבפניה חתמנו על החוזה בו לא מצויין דבר על פילטר ומשאבת מים אומרת לי ״תסתדרו בינכם״ הציוד של הבריכה כמובן היה מותקן דרך קבע תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תגישו תביעה בתביעות קטנות בסיום תהליך הרכישה ולאחר הרישום על שמכם.

שושנה לב

רוב תודות לך