אדם

גישת הכירות לפני טיוטא בין שותפים על אפלקצית מובייל

אני מחפש עו״ד לענייני יזמות, אם לדייק- לא שני היזימים יפגשו עם עו״ד אלא רק אחד מהם. היזם הראשון ניסח טיוטא לעקרי דברים בין שני היזמים. השני לא כ״כ מכיר את עולם המונחים והמושגים ורוצה ביחד עם עו״ד בתחום להבין מה המשמעות של הדברים ומה כדאי או יוכל לבקש כדי שהחוזה יהיה הוגן כלפיו גם. חפשתי בהתחלה בחממות ובעיריית ת״א גוף שמציע שירותים מסובסדים כאלה או בחינם אבל לא מצאתי. אני זמין ברעננה במהלך אמצ״ש ובת״א בשישי או באמצ״ש אחרי 1900. מה המחירון לפגישה/שתיים כאלה? חשוב להדגיש שאני לא מצפה לנסח יחד הסכם מייסדים אלא רק מעבר יחד על טיוטא של עקרונות, כדי להבין יחד מושגים ולחשוב יחד עם מומחה מה הוגן וכדאי לבקש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

פנית אליי במסגרת הפורום לשאלות בנושא חוזים. אין לי אפשרות לתת לך הצעת מחיר בפורום פומבי. אציע לך איפוא לפנות למ.ט.י ברעננה . אני בטוח שתמצא שם את מבוקשך. בהצלחה.