משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםמכירת מושכר לפני סיום חוזה

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

מכירת מושכר לפני סיום חוזה

RON
Ronny

שלום וברכה, דירה שאותה בעלי ואני שוכרים נמכרה לפני כחודש. על החוזה אנחנו חתומים מול בעל הדירה הקודם כמובן והעו״ד שלו. תקופת השכירות מסתיימת ב-20.11. בעל הבית החדש דורש מאיתנו לעמוד בכל מיני סעיפים בחוזה לגבי מצב המושכר בעת העזיבה. השאלה שלי היא האם אנחנו בכלל חייבים לו משהו? אני לא חתומה מולו על שום חוזה בעצם. למי אני מוסרת את מפתחות הדירה? מי אמור ״לעבור״ על המושכר ולוודא את מצב ההחזרה? תודה מראש! רוני

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

החוזה עליו את חתומה הוא מול בעל הנכס. כשבעל הנכס מתחלף יש למחליפו חובות וזכויות מולכם כשוכרים. הוא נכנס בנעלי המשכיר הקודם . הוא אמור לכבד את הסכם השכירות עמכם ואתם עמו. גם אם נחתם חוזה למכירת הנכס לפני חודש לא אומר שהקונה שילם את כל התשלומים והחזקה נמסרה לו. יש לבדוק האם נמסרה החזקה במידה והחזקה נמסרת לאחר סיום השכירות השאלה שנשאלה עקרה מתוכן. בהצלחה.