אלי

אפוטרופוס

תודה על המענה היכן ניתן לרארות בחוק אההתיחסות לתשובתך ? האם לאחר שהתברר לקטין שבינתיים הפך לבגיר כי ההסכם שחתמו הוריו הוא הסכם מקפח אותו , זה משנה את קביעתך ? ואם כן , מה חוקיות ההסכם ומה גורל ההורים ? האם הם יכולים להתבע בכך שגרמו להסכם המקפח ? שוב תודה

עו"ד דניאל זיידמן

אלי שלום, התשובות בפורום זה נועדו לתת כיוון ראשוני בלבד לפונים, ולא יעוץ פרטני. כפי שצויין בתשובה, החוקים הרלוונטיים הינם חוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות, חוק הנאמנות וחוק השליחות.בתשובה הקודמת יש מענה גם לשאלות הנוספות ששאלת (ראה החלק בתשובה המתייחס לחובת הנאמנות).