אלון

חוזה אינטרנטי

חתמתי על חוזה עם ספק האינטרנט 013 על סכום של 20 ש"ח לחודש ללא התחייבות. לפני חודשיים נגמרה השנה ועכשיו בכל חיוב שיורד באשראי יורד לי סכום שגבוה מהסכום שקבענו בכל חודש הוא גבוה מהסכום שהיה בחודש הקודם לו. האם גם אין התחייבות הם יכולים לעלות את סכום החיוב בכל חודש בלי ליידע אותי על כך?

עו"ד ירון מרויץ

אלון שלום, מה שקובע הינו האמור בחוזה עם הספק. אם החוזה קובע תשלום בסך של 20 ש"ח לחודש, הרי, שבהעדר הסכמה אחרת, הספק אינו רשאי לגבות סכום גבוה יותר, וזאת גם אם תקופת החוזה הסתיימה, שאז אם השירות נמשך, יש להחיל את תנאי החוזה המקורי על תקופת השירות הנוספת. מנסיון ספקיות האינטרנט מוספות לחוזה סעיף המתיר להם להעלות את דמי השירות בתנאים מסויימים ולכן מומלץ לבדוק היטב את תנאי החוזה. המשך יום נעים, ירון