אלי

אפוטרופוס

הערה : הפעולה המשפטין נעשתה ע"י הוריו של הקטין דאז. ועל פי חו האפוטרופוס ההורים חדלים מלשמש אפוטרופוס לבנם בהגיע בנם לגיל 18 . איך זה מסתדר עם הפרשנות שלך ? אשמח לקבל את הבהרתך. תודה

עו"ד דניאל זיידמן

אלי שלום, אני מציע שתשוב ותעיין בתשובתי. מכל מקום, חוק הכשרות המשפטית קובע כי לפעולה משפטית של קטין, שנעשתה על ידי נציגו, יש תוקף מחייב. החריגים לנ"ל פורטו בתשובתי. כאמור בתשובתי הקודמת אליך, התייחסות מפורטת יותר למקרה ספציפי, לא יכולה להינתן במסגרת הפורום הזה, ולצורך כך יהיה עליך לפנות לעורך דין לייעוץ פרטני.