משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

חזרה לפורום

הסכם טלפוני

מור
מורדי

שלום רכשתי טיסה לחו"ל בטלפון ולצערי היה טעות באיות השם כשפניתי לחברה לתקן את הטעות הם טענו כי שלחו לי מייל הפרטים שבו כתוב, בין היתר, שעל כל בעיה יש לפנות עד שעה מסוימת. מכיון שלא חזרתי בזמן אצטרך לשלם על התיקון. כמו כן במייל שהחברה שלחה לי מצוין כי" כל עוד לא הועבר תשלום בגין הכרטיס וכל עוד לא הוחזר הטופס הנ"ל חתום וכל עוד לא קיבל הלקוח את חומר הנסיעה לידיו חברת**** אניה מתחייבת על מקום בטיסה ואו על מחירו של הכרטיס". כשטענתי בפני החברה כי לא חתמתי על הטופס אמרו ,זה סתם ולא באמת צריך לחתום". ובשלב מאוחר יותר אמרו לי כי יש להם חתימה קולית המאשרת את הזמנתיי כפי שרשומה אצלהם. מובן כי בשום שלב של ההזמנה לא צוין בפני שאני מאשר באופן סופי את הרשום אצלהם וכל שינויי יגרור עלויות. מה משמעות החתימה הקולית שלי ? והאם זה אכן יכול לבטל את הטופס ששלחו לי לחתימה? טענתי היא שבכל מקרה של טעות אצלם הם יכולים להיתלות באי-החתימה שלי ולכן זה גם הפוך (ואם לא זה אולי "חוזה אחיד בתנאי מקפח,?) בברכה מורדי