משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםנזק בדירה מושכרת

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

חזרה לפורום

נזק בדירה מושכרת

נור
נורית

שלום, סיימתי חוזה שכירות עם הדיירים שהתגוררו בדירתי. נפגשנו כדי שיחזירו את המפתחות לדירה אך לא החזרתי להם את הצ'יק ביטחון. מכיוון שלא בדקתי את הנזקים בדירה. לאחר שבועיים וחצי הגעתי לדירה וראיתי שיש דלת אחת שבורה. הודעתי לדייר שהוא יצא בהוצאות מהצ'ק שלו. הוא החל להתווכח שזה לא קרה באשמתו ושאני אישרתי שהדירה תקינה. אמרתי לו שזה לא נכון ושאני אצטרך לגבות את עלות התיקון או שיחפש מישהו שיתקן. להפתעתי, הוא החליט כי הוא ילך עם זה לבית משפט ויתבע אותי. השאלה שלי האם יש לו קייס על פי החוזה כתוב שבמידה ויש נזק לדירה יש לי את הזכות לגבות את הכסף. מה עליי לעשות? מדובר בסביבות ה200+- ש"ח. תודה

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד(נכתב ע"י: נורית)

באם הנזק נגרם כתוצאה ממחדל שלו ולא כתוצאה של בלאי טבעי יש לך את הזכות לגבות את הכסף. במקרים פעוטים מעין אלו עדיף לסגור בפשרה.. בהצלחה.