אביאל

ייעוץ ללא קביעת מחיר מראש

שלום רב, במידה ונפגשתי עם בעל מקצוע לצורך ייעוץ לעבודה, את מחיר העבודה או הערכה כלשהי הוא סרב למסור בטלפון ולא סוכם על מחיר הייעוץ. שוחחנו שעתיים על העבודה אותה ביקשתי לבצע אך לאחר הצעת המחיר שהגיש הודעתי שאינני מעוניין בביצוע העבודה. כעת הוא דורש סכום מסויים עבור הייעוץ. לפי דין, האם אני מחויב לשלם? אם כן, לפי גחמתו או שמא לאור העובדה שבשום שלב לא עלה נושא מחיר הייעוץ הדבר נתון לחישוב אחר? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה וניתן להעריך כי השיחה בינכם הייתה על מנת שבעל המקצוע יוכל לתת הצעת מחיר ובאם לא דובר על עלות ייעוץ וחובת התשלום הנך פטור מתשלום זה.