אופיר

חוזה שעשיתי עם שותף למשחק קלפים

לפני 4 שנים מצאתי שותף למשחק קלפים שהמצאתי מכל מיני צורות, וחתמתי איתו על חוזה לשנה. הוחלט שבתום החוזה (שכבר נגמר), כל צד יקח את מה שהוא הביא. כמובן בהנחה שהמשחק לא יצא לפועל. אני הבאתי את חפיסת הקלפים, אבל הוא הביא שני קלפים שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש. האם יש אפשרות להשתמש בקלפים שהוא הביא בצורה ישירה, או שאני צריך למצוא דרך לעשות בהם שימוש ע"י כך שאני משנה במעט את החוקה לגביהם? אני לא עושה את זה מתוך רוע, פשוט הוא לא רוצה לשתף פעולה וגם לא רוצה לשחרר לי את המשחק. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

משאלתך אינני מבין את מהות ההתקשרות . יש לעיין בחוזה בינכם על מנת לקבל תשובות ופתרונות למחלוקת. בהצלחה