יוסי

הצעת מחיר וחתימה עם אדם אחר

שלום רב לעו''ד, לפני כשנה קיבלתי הצעת מחיר עבור תיקון גג לבית משותף. התבקשתי לבדוק כמה עולה תיקון ע''י ועד הבית. קיבלתי תשובה עוד אז, אבל נושא התיקון עלה רק לפני חודש. בגלל שעוד חודשיים אני עובר דירה, העברתי לכל הדיירים את ההצעה. הצעת מחיר פונה לשמי, וכדי להזמין את העבודה, יש למסור להם פרטים חזרה בפקס - שם, משפחה, ת.ז. וחתימה. - האם אחד הדיירים יכול לחתום על ההצעה וזה יהיה כביל מול החברה שתבצע את עבודות, ואני ישא בתוצאות תשלום כי הצעה פונה לשמי, או רק מי שחותם - החוזה מולו? אני לא רוצה להתקע אחרי שאני עובר עם חיובים שלא חתמתי על.... יוסי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ראשית, אני מניח שלא יחתמו את שמך במקומך. שנית, אתה יכול לשלוח הודעה לחברה (ולוודא קבלת ההודעה) כי אינך בעל דירה יותר בבניין וכל הצעה יש להעביר לנציגות הנוכחית. כמו כן סביר שהחברה לא תבצע את העבודות לפני הסדרת התשלום. בהצלחה.