דליה

ביטול חוזה שכירות דירה עקב הפרעות הדייר לשכנים

הדייר נוהג להביא לדירה חברים בשעות מאוחרות של הלילה, הם מקימים רעש ומפריעים לשכנים. זאת למרות מספר הערות שנאמרו לו בנושא. אין התייחסות בחוזה השכירות לנושא זה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אין התייחסות בחוזה גם לנושא סחר בסמים בדירה. יש דברים שהם נוהג ,חוק וחוקי עזר עירוניים אשר מאפשרים לעשות רעש מוגבל בשעות מסויימות. ככל והם מקימים רעש יש לנקוט נגדם אמצעים כגון: הזמנת משטרה,מוקד. תביעה למפקחת על הבתים המשותפים וזאת על ידי מי שנפגע מכך. כמו כן מומלץ לשלוח להם מכתב התראה מסודר בנושא. בהצלחה