הדס

שמירת חוזה של נותן השירות

לפני 5 שנים נרשמתי לקורס לימודים. כעת אני זקוקה לנוסח החוזה שחתמתי לצורך מטרה משפטית אך אינני מוצאת אותו. פניתי אל חברת הלימודים והם אומרים שעברו 5 שנים וגם להם אין אותו. דבר זה מונע ממני לדעת מהם זכויותיי באותו החוזה האם אין זאת חובתם לשמור על החוזה בארכיון לפחות 7 שנים, והאם בכך שאין להם תיעוד של החוזה אין משום הפרה של החוק

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לא ידוע לי על חובה לשמור את החוזה שלך בארכיון. זו בד"כ חובה של עו"ד במקרים מסויימיםץ.