שואל

השתלשלות אירועים הקמת מבנה מגורים וגילוי ליקויים לאחר האיכלוס

קבוצת קבלנים התאגדו להשכונת מגורים , הנק נתן ליווי בנקאי למהלך. שנה וחצי לאחר סיום העבודות הבנייה ואיכלוס המבנה התגלו ליקויים בגמרים , קרי טיח מתפורר בחלק מהדירות והפסיפס נושר. העירייה הודיעה שהמבנה מסוכן. החברות הקבלניות הפכו לחדלות פירעון. רציתי לדעת מה עם בקשר בקשר לתיקון ועל איזה עברות הם עברו כל הגורמים בהקשר לחוק החוזים/המכר? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עפ"י חוק המכר יש אחריות לקבלן . ככל שפשט את הרגל סיכויי הפרעון ממנו נמוכים מכיוון שרוכשי הדירה אינם נושים מובטחים. יש לבצע את התיקונים בעצמכם.