יגאל

מי רשאי לקבוע מהו בלאי טבעי

אם בחוזה השכירות מצוין כי המשכיר הוא זה שיקבע מהו בלאי טבעי, החל על המשכיר. האם טענת המשכיר הצפויה בבית משפט כי הוריד את דמי השכירות כדי לא לשלם עבור כל בלאי טבעי, אלא רק עבור מה שהמשכיר יקבע, האם טענה זו תקבל אישור בית המשפט?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

בלאי טבעי זהו בלאי שאינו כתוצאה משבר, פעולת זדון, או הזנחה פושעת. אם אחד מהצדדים יכול לקבוע מהו בלאי טבעי , המילה בלאי טבעי מאבדת מערכה וממשמעותה. אינני חושב שהתנייה זו קבילה בבית משפט.