טובה

חתימה על מסמכי טאבו בפני עו"ד של הצד השני

שלום עו"ד לאחר שנים של מאבק משפטי התפשרתי וחתמתי עם הגרוש על הסכם חלוקת רכוש שבו אני אמורה לחתום על כל מסמך כדי להעביר נכס על שמו. כעת העו"ד שלי מבקשת ממני לגשת לעו"ד של הגרוש ומולו לחתום! ואילו אני מבקשת להגיע אליה בלבד! (אא"פ שלבקשתי שלחה לי למייל המסמך שצריכה לחתום! ) כי היא זו שמייצגת אותי ולה שילמתי והיא זו שאמורה לבדוק על מה אני חותמת וגם מפני שעו"ד זה התנהג אלי בנבזות כאילו הייתי גרושתו ולא סומכת עליו ומכל הטעמים הללו לא מוכנה אליו להגיע. שאלתי: חוקית! מה אני אמורה לענות לעו"ד שלי? בתודה מראש! טובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

את יכולה לחתום בפני כל עו"ד בישראל . זה ממש לא משנה מול מי את חותמת. חשוב שעו"ד יאמת את חתימתך.