משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםחתימה על מסמכי טאבו בפני עו"ד של הצד השני

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

חתימה על מסמכי טאבו בפני עו"ד של הצד השני

טוב
טובה

שלום עו"ד לאחר שנים של מאבק משפטי התפשרתי וחתמתי עם הגרוש על הסכם חלוקת רכוש שבו אני אמורה לחתום על כל מסמך כדי להעביר נכס על שמו. כעת העו"ד שלי מבקשת ממני לגשת לעו"ד של הגרוש ומולו לחתום! ואילו אני מבקשת להגיע אליה בלבד! (אא"פ שלבקשתי שלחה לי למייל המסמך שצריכה לחתום! ) כי היא זו שמייצגת אותי ולה שילמתי והיא זו שאמורה לבדוק על מה אני חותמת וגם מפני שעו"ד זה התנהג אלי בנבזות כאילו הייתי גרושתו ולא סומכת עליו ומכל הטעמים הללו לא מוכנה אליו להגיע. שאלתי: חוקית! מה אני אמורה לענות לעו"ד שלי? בתודה מראש! טובה

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

את יכולה לחתום בפני כל עו"ד בישראל . זה ממש לא משנה מול מי את חותמת. חשוב שעו"ד יאמת את חתימתך.