יעלה קרוט

מדידה ראשונה זה למדידת השמלה אחרי שהתופרת עשתה פחות או יותר מה שביקשת לא למדידת הקפים לא ?

הלכתי למישהי לחפש שמלה לחתונה שלי מצאתי שמלה שאהבתי היה צריך להגדיל אותה ולהצניע היא לקחה מידות ולא שמעתי ממנה במשך שבוע וחצי ואז כשהתקשרתי אליה אחרי השבוע וחצי כמה ימים אחכ ביקשה שאגיע לתופרת וגיליתי שהיא לא עשתה שום דבר אפילו לא קנתה את הבדים וכמובן מה שדיברנו בפגישה הראשונה השתנה למשהו שלא רציתי ועכשיו היא לא רוצה להחזיר לי את מה ששילמתי אחרי שביטלתי את העסקה.. מה עליי לעשות? כי בסופו של דבר היא פשוט עשתה כלום!

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תגישי תביעה בתביעות קטנות . בהצלחה

יעלה קרוט

זה מה שהיא אמרה לי אגב.. שהמדידה הראשונה זה אחרי שהשמלה עוברת אצל התופרת..