יעל

קנס בעקבות זיכרון דברים בהשכרת דירה

חתמתי על זיכרון דברים עבור השכרת דירה. לפי המסמך, אם אני לא חותמת על החוזה הרשמי, עלי לשלם קנס של חודש שכירות. הלכתי ליראות את הדירה פעם שניה (לפני חתימת החוזה). הדיירת הנוכחית אמרה לי והראתה לי שיש ריטבות באחד הקירות. בעלת הבית לא אמרה לי שיש בעית רטיבות, ועכשיו טוענת שלא ידעה בכלל שיש בעיה. היא אף צעקה עלי בטלפון שלא היה לי זכות לבדוק אם יש פגמים בדירה, והיא רק הרשתה לי לבוא ליראות כדי למדוד אותה. האם על סמך שהוסתר ממני (אולי לא בכוונה?) הריטבות, אפשר לבטל את ההתחיבות של זיכרון הדברים ולהימנע מלקבל כנס? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

תני לה שתתבע אותך אם היא מעוניינת ותשטחי טענותייך בבית המשפט. נדמה שהצדק עמך.