חופית

ביטול חוזה שכירות שנחתם לפני שבועיים

ביטול חוזה שכירות : חתמתי חוזה לפני שבוע וקצת קיבלנו מפתח להיכנס בראשון לאוגוסט בעל הדירה לא אמר במעמד החוזה שלבית יש ריח של עובש אמר שאין קליטה בחלקים קטנים מהבית מסתבר שאין קליטה בכלל על מנת לדבר בטלפון נצטרך לצאת לבחוץ האם ניתן לבטל את החוזה בגלל אי כנות מצד המשכיר ? האם זה עלול לכרוך בהתערבות משפטית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה והמושכר הוא בקומת מרתף יש להניח שלא תהיה בו קליטה. יש חובת גילוי נאות לבעל הדירה. במידה ויש בעיות עובש ורטיבות והדבר לא נאמר לכם ,עפ"י חוק יש מקום לביטול ההסכם. כמובן שהמשכיר עלול לתבוע אתכם על ביטול ההסכם .

חופית שושן

אז אם יש מקום לשוכר לתבוע אותי אז איזה ביטול הסכם יש לי על פי החוק בכל מקרה החוק לא לצידי הדירה היא לא בדיוק במרתף יש מדרגות אבל השטח שלה פתוח ויש גינה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לכל אדם יש אפשרות להגיש תביעה כנגד אחר וביהמ"ש מכריע במחלקות. במידה והדירה חסרת קליטה ואינה נמצאת במרתף נראה כי בעל הדירה היה צריך לידע אתכם בנדון.