חסוי

בעיה עם עו"ד בתביעת נכות

היי, ברצוני לבקש את עזרתך. לפני כשנתיים חתמתי עם עו"ד על חוזה סטנדרטי ע"מ שיסייע לי בהשגת אחוזי נכות ושיקום מביטוח לאומי, העו"ד אמור לקבל כ12% מכל מה שאקבל מהם. במהלך כל התקופה העו"ד לא תפקד, לא נקף אצבע ואני ביצעתי את כל העבודה בעצמי. האם יש דרך לבטל את החוזה כיוון שלמעשה העו"ד לא בצע כלום (מלבד להעלות מסמכים לאתר, שאת זה גם אני יכול לעשות) עבור התשלום שהוא אמור לקבל ממני? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ניתן לפנות לעו"ד באופן רשמי ולבקש לצאת מהחוזה בהסכמה משום אי נקיטת פעולות מצידו. יש לבחון את ההסכם בינכם באופן פרטני ע"י עו"ד במידה והצעד לא יצלח.