פרי אברמוב

היי,אם הוריי בעודם בחיים יורשים את דירתם לבני בן 14,האם הם נחשבים מחוסרי דיור?

מחוסרי דיור

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם הבנתי נכון, הסבא והסבתא נותנים במתנה את דירתם לנכדם (ירושה היא לאחר המוות) . במידה ואינם ממשיכים לגור בדירה ואין להם מקום מגורים יתכן ויחשבו למחוסרי דיור. במידה והכוונה היא לפנות לגורמי רווחה בנוגע לכך ,הרי שיתעוררו שאלות בנוגע למתנה שניתנה לקטין. בכל אופן קטין אינו יכול לקבל את המתנה אלא הוריו. התייעצו עם עו"ד בתחום.