משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםחוזה שכירות שלא ניתן להשתחרר ממנו

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

חוזה שכירות שלא ניתן להשתחרר ממנו

קתר
קתרין

בעל הדירה מתעקש על סעיפים שלא קיימים בחוזה ולא מאפשר לסיים את החוזה - יש לי סעיף 8 בחוזה שאומר "אם יפה השוכר את הדירה לפני תום תקופה הקצובה יהא חייב לשלם דמי שכירות עד סוף התקופה הקצובה ולא יהיה זכאיל לקבל מהמשכיר... הסעיף ב שאומר למרות להעיל כל אחד מהצדדים יהא רשאי להביא הסכם זה לכלל סיום ובלבד שימסור הודעה מוקדמת מראש ובכתב לצד השני .. יום מראש (לא רשמנו כמה זמן) בעל הדירה אומר שאני יכולה לעזוב אבל אצטרך להמשיך לשלם שכר דירה האם זה תקין? למרות שהודעתי לו מראש חודשיים וכמובן שאין סעיף האומר שאני צריכה לחפש דייר אחר אני פשוט לא רוצה להיכנס לתהליך משפטי ומעוניינת רק לעזוב את הדירה האם הוא יכול לדרוש שכר דירה או לתבוע אותי במידה אני עוזבת את הדירה עם הסעיפים הללו ?

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

אם יש סעיף ספציפי שאומר שכל אחד מכם יכול לסיים את ההסכם בהתראה מראש ולא רשום זמן ונתת הודעה של חודשיים אז זה מספק. את יכולה לעזוב את הדירה ולקבל את השיקים שלך חזרה.