מורל אילנה

חוזה שכירות- הארכת חוזה קודם או חוזה חדש לחלוטין ?

אני גרה בשכירות באותו בית כבר שנתיים. ב30.5.2019 נגמר חוזה השכירות, בעלת הבית אמרה לי שאהיא תמשיך את החוזה איתי והעלתה לי את השכירות, שזה בסדר, אבל במקום 2 העמודים שהיו בחוזה הקודם היא העבירה לי חוזה בעל 9 עמודים עם סעיפים שלא היו קודם, האם זה חוקי, על פי החוזה הייתה אמורה להודיע לי לפחות חודשיים לפני תום החוזה שהיא לא מעונינת להאריך, ועכשיו נותר חודש בלבד, ולפי החוזה החדש היא הרעה לי את תנאי השכירות

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

בסיום תקופת החוזה (כולל אופציה) ניתן לבצע שינויים בחוזה. ניתן לצאת מהדירה ולחפש חדשה.