משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםאי עמידה בחבות חוזית

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

אי עמידה בחבות חוזית

מאי
מאיר לוין

חברת ביטוח המשלמת קצבה מפוליסה אינה עומדת בתנאי זמן התשלום עפ"י תנאי הפוליסה במוצהר. לטענתם, זה לצורך "נוחות" ריכוז תשלומים ביום אחד וגם שאינם חורגים מחוק הגנת השכר. אבל בפירוש הם משלמים את הקצבה בתאריך השונה מהרשום והמחייב בתנאי פוליסת הביטוח. הפרה של 12 יום לחודש לכל החיים. נכון שאני איני ניזוק ממש בצורה מהותית עקב הדחיה ...(רק את עלות הפסד הריבית ל12 יום כל חודש לכל החיים) אבל זה יוצר לי בעיות בבנק מאחר ורוב התשלומים שלי הינם לתחילת החודש והקצבה במקום להיות משולמת ב 1 לכל חודש משולמת ב- 12 לכל חודש. להדגיש שתנאי הפוליסה מחייבים את התשלום ב 1 לחודש לגבי חודש התשלום בפועל.

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

אינני רואה צורך אמיתי להגיש תביעה בשל כך. נסה להגיע להדבקות עמם באמצעות עו"ש.