מאיר לוין

אי עמידה בחבות חוזית

חברת ביטוח המשלמת קצבה מפוליסה אינה עומדת בתנאי זמן התשלום עפ"י תנאי הפוליסה במוצהר. לטענתם, זה לצורך "נוחות" ריכוז תשלומים ביום אחד וגם שאינם חורגים מחוק הגנת השכר. אבל בפירוש הם משלמים את הקצבה בתאריך השונה מהרשום והמחייב בתנאי פוליסת הביטוח. הפרה של 12 יום לחודש לכל החיים. נכון שאני איני ניזוק ממש בצורה מהותית עקב הדחיה ...(רק את עלות הפסד הריבית ל12 יום כל חודש לכל החיים) אבל זה יוצר לי בעיות בבנק מאחר ורוב התשלומים שלי הינם לתחילת החודש והקצבה במקום להיות משולמת ב 1 לכל חודש משולמת ב- 12 לכל חודש. להדגיש שתנאי הפוליסה מחייבים את התשלום ב 1 לחודש לגבי חודש התשלום בפועל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אינני רואה צורך אמיתי להגיש תביעה בשל כך. נסה להגיע להדבקות עמם באמצעות עו"ש.