רובי

הפרת חוזה שכירות באמצע תקופה

שוחחנו עם בעל הדירה שלנו על יציאה מהדירה לפני סיום החוזה והוא הסכים. מצאנו לו דיירים חדשים שמוכנים לחתום על החוזה כפי שהיה לנו אבל עכשיו הוא רוצה לעלות את השכירות יותר ממה שרשום בחוזה שלנו. האם הוא יכול לעלות את המחיר באמצע תקופת שכירות אפילו שאנחנו יוצאים מהדירה? בחוזה רשום שהדייר החלופי צריך לקחת עליו את כל התחבויות הדייר הקודם .

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הוא לא יכול להעלות לכם את השכר דירה באמצע חוזה. ניתן להעביר את חוזה השכירות ללא הסכמתו לאחר במישה והוא מעלה קשיים לא סבירים. עיינו בחוק השכירות.