אסף טל

שינוי מדדים לאחר חתימת העובד.

שלום רב ! שמי רז ברצוני לברר האם ניתן לשנות מסמך לאחר חתימתי ומבלי לעדכן אותי לפני כן. במקום עבודתי כחלק מההסכם ניתן לעובד שכר עידוד פעם ברבעון , לצורך קבלת שכר עידוד ניתן משוב לעובד בנושא השכר העידוד אשר מורכב ממדדים 1-5 לאחר הערכה שקיבלתי מהממונה חתמתי על המסמך ולאחר מכן שונו המדדים ע"י הבוס מבלי לעדכן אותי על כך, האם זה תקין ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

קשה לדעת. אופי המסמך והכתוב בו יכולים לשפוך אור. ככלל מסמך חתום ע"י שני צדדים אין לשנות באופן חד צדדי. יש להתייעץ עם עו"ד בתחום דיני העבודה. בהצלחה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

קשה לדעת. אופי המסמך והכתוב בו יכולים לשפוך אור. ככלל מסמך חתום ע"י שני צדדים אין לשנות באופן חד צדדי. יש להתייעץ עם עו"ד בתחום דיני העבודה. בהצלחה.