מירב גונדרי

סעיף יציאה מחוזה של דירה להשכרה

שלום , יש לי 2 שאלות , אני גרה בצפון בקבוץ החשמל משולם על ידי שהמשכירה שולחת לי חשבון בוואטספ ואני מחוייבת להעביר לה תשלום רק שמחודש פברואר התחלתי לקבל חשבונות הזויים של 400 שח שמחצית מהימים אני לא נמצאת בקיבוץ ואני נמצאת במרכז או בארץ בכלל , ולשאלה השנייה שלי בחוזה בחוזה יש סעיף שבו רשום שהשוכר יכול לסיים את החוזה בתנאי שאני מודיעה 60 יום לפני המשכירה שלחה לי מייל שאני צריכה לשלם לה את החשמל ומבחינתה לסיים את החוזה השאלות שלי 1. אם היא מודיעה על סיום חוזה האם אני יכולה לעזוב מעכשיו לעכשיו ? 2. במידה ואני חושבת שיש בעיות בתשלומי החשמל ואני מבקשת מהמשכירה שתתן לי דוחות יומיים של החשמל מחברת שמספקת את החשמל לקיבוץ האם היא מחוייבת לתת לי את הדוח או שהיא יכולה לסרב. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

חשמל נמדד ע"י מונה ובד"כ פעם בחודש/חודשיים. ודאי שניתן לבקש את -ריאת המונה. יש לוודא בדיוק מה נקודת היציאה המוקדמת ביותר באופן ברור. משום שהדבר הוא לפנים משורת הדין והרשום בחוזה.