קטי קט

חוזה בעניין שכ"ט וייצוג ע"י עו"ד

שלום רב, יש לי חוזה שכ"ט עם עו"ד, שבו אני משלמת לו מחיר גלובאלי והוא מייצג אותי בביהמ"ש. שילמתי לו מראש כפי שביקש. בשבועות האחרונים החל להגיד שהוא רוצה תוספת שכ"ט, אמר שלא משתלם לו ושאינו מוכן להגיש בקשות נוספות בתיק אם אני לא משלמת. אני לא הסכמתי לשלם. אציין שבחוזה אין מגבלה של הגשת בקשות או התייצבות לדיונים בביהמ"ש. בינתיים, בפועל, הוא לא מגיש בקשות חשובות וגם לא מבצע פעולות בתיק. מה ניתן עשות והאם הוא יכול במכוון להפסיד את התיק בביהמ"ש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

להחליף ייצוגו ולדרוש את החלק היחסי של העבודה שנותרה או לתבוע את אותו הסכום. בהצלחה.