יהודה

ביטול גן ילדים פרטי בגלל קורונה

מבחינה צרכנית/משפטית האם הורה שמחליט כעת לא לשלוח את הילד לגן הפרטי(בתחילת השנה נחתם חוזה בין ההורה לגן) במהלך חודש מאי (חודש יוני עד אוגוסט ייבחן בנפרד בהתאם למצב התחלואה) בשל החשש ומשום שהמציאות השתנתנה לחלוטין שכן לא חתמנו על חוזה בעת פנדמיה ובטח לא על ההגבלות שהטילו על הגנים, האם רשאי לבקש מהגן לא לגבות את חודש מאי? ידוע לי שיש הורים נוספים שחוששים

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אכן ישנו חשש. בתקופה שהגן פתוח על פי חוקי המדינה והגן מקבל את הילד יתכן ויש צורך לשלם. למרות החשש. כמובן שניתן לפנות לגן ולבקש לא לגבות עבור חודש מאי.