בנימין

מידע חסר ולא מלא בתביעה

יש לנו עסק קטן, אחותי שותפה, היא רוצה לתבוע, או שנתבענו במספר מקרים, בעיקר "ספקים" עם חוזה. בכל המקרים, היא משוכנעת בצדקתה. מציגה לעורך הדין רק חלק מהעבדות שנוח לה. בהליך מובאות עובדות שהיא לא סיפרה לעורך הדין. ואנחנו מפסידים. היא נצמדת לסיפור סוג של ראש בקיר. בד"כ אלה דברים שהם בבחינת עובדות גבוליות "עברות", הם כן יכולות לשמש נגדנו, שאותם רצתה להסתיר בעיקר מעצמה, כדי לשכנע את עורך הדין שלקחה. הוא לא יכול לדעת, זה תכתובות, נושאים רחבים שמסבירים טוב יותר את התמונה הכוללת גם לתביעה או בכל, מעין חצי תמונה. כשכבר מתנהל ההליך, המתבע מעלה אותן עם הוכחות, ואז הדברים משתנים לרעתנו. האם יש דרך משפטית או טכניקה התנהלותית שאפשר לבצע, כדי שהמידע הכולל יחשף לפני שמגישים תביעה. היא פנתה בלי ידיעתי לשני עורכי דין וניסתה לשכנע להגיש תביעה, הם הקשיבו, ולא רצו את התיק, השלישי לקח את התיק, לי היה ברור שזה לא יצליח. בנתים הרבה מידע שלא רציתי שיחשף נחשף על ידי הנתבע, בלי קשר ישיר לנושא התביעה, זה לא עניין אותה. אבקש לדעת, אם יש לך עצה איך למנוע חזרה על סיטואציה כמו זאת, לפני שמגישים תביעה. לעורך הדין יש אחריות במצב כזה, לדרוש מידע, או שמה שמוסרים לו עם זה הוא עובד. לי היה נראה שאין סיבה לתביעה והוא כן הגיש אותה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עורך הדין עובד עם מה שיש ומה שיכול להשיג בכוחות עצמו. תוכל להעביר לו את החומר עצמאית או לבקש להצטרף להליך בתובע ולהציג שם את הדברים