משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםקיצור חופשה בקלאב הוטל אילת עקב הסגר

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

קיצור חופשה בקלאב הוטל אילת עקב הסגר

איר
אירית

יש לי יחידת נופש, השנה בשבוע שבין 14.09 ל-21.09. העברתי את הזכות לנפוש השנה לאדם אחר, באמצעות חברת ײאמור קלאבײ, עבור תשלום. האדם שקיבל את הזכות דרכם יצא לנופש, אבל בגלל הסגר שהוטל החל מה-18.09 נאלץ לקצר את הנופש ולחזור מוקדם יותר. עכשו הוא (או אמור קלאב, שפנו בשמו) דורש שאחזיר לו חצי מהסכום שהעביר לי, היות והשתמש ביחידת הנופש רק חצי מהזמן. השאלה שלי היא מי צריך לשאת בעלות קיצור הנופש: קלאב הוטל, אמור קלאב, הרוכש, או אני? אודה לכם על עזרתכם בענין.

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

שאלה מעניינת בימים אלו שאין עדיין פסיקה של ביהמ"ש בעניינים טריים אלו של הקורונה. יתכן וקלאב הוטל צריכה לפצות אותך על הזמן שלא נוצל ואתה צריך להשיב לאדם כסף.