אילנית

אופן אישור/ אישרור חוזה, בבצוע

הועבר אלי חוזה לחתימה, ע"י מנהלת שווק ומכירות, של מנהל חברה, החוזה נחתם באמצעות חתימה שלי עליו והעברה צילום במייל, ואחר כך, העברה הכסף היא למעשה לחשבון הבנק, אומר למעשה שהצד ששלח מחוייב לחוזה? ועבר זמן ללא הודעה אחרת, יצאה חשבונית שלו. באילו תנאים זה יכול להיות מבוטל על ידי הצד ששלח מנהל החברה,הוא הצד שהכין את החוזה מחוייב גם אם אין לי את ההעתק שהוא חתם על החוזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

ניצן לראות קיום של חוזה רק מעצם פעולות שנעשו על ידי הצדדים. תשלום על ידי צד אחד והוצאת חשבונית על ידי הצד השני וכן. משלוח חוזה מקור או צילום הם סיבות טובות לראות את התקיימות ההתקשרות בין הצדדים. בהצלחה