ירון3

נכס למכירה עם יורשים מרובים

כיצד ניתן לצמצם את מספר החתימות הדרושות למכירת מגרש מבעוד מועד, כדי לא להרתיע קונים? כיום יש מעל 25 יורשים בנכס המועמד למכירה. מהי הדרך הנכונה ביותר? מעוניינים ומוכנים להגיע למספר חד ספרתי. המגרש כולו רשום על שם הסבא ז"ל ויש עליו תכנון לבנייה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

שעורך דין יחתים את כולם על יפוי כוח ויחתום לבדו על ההסכם. כותב שורות אלו נהג כך עם 35 יורשים... בהצלחה.

ירון3

תודה! האם אפשר שהעורך דין יהיה מיופה כוח רק של הרוב, ושהיפוי כוח יהיה מוגבל לחתימת עיסקה רק בתנאי של צירוף חתימתם של מיעוט מהיורשים שיחתמו על העיסקה בשם עצמם?