משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםבעיה חמורה עם שותפה שכוללת איומים ותביעות

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

בעיה חמורה עם שותפה שכוללת איומים ותביעות

רונ
רונן כהן

היי אני שוכר דירה כבר 5 שנים ואף בקשר טוב עם בעלת הדירה, החוזה הוא מחודש מאי עד מאי, במאי האחרון הכנסתי שותפה חדשה , לפני חודשיים אמרתי לה שבסיום החוזה במאי אנו לא נמשיך יחד מכיוון שידידה טובה שלי תיכנס ואני כשוכר ראשי בתיאום עם בעלת הדירה שיודעת את זה ונותנת לי לבחור את מי להכניס. מאז היא עושה את המוות ,רעש מאיימת עליי כל הזמן בתביעות קטנות ורק מחפשת אותי כל יום איך למרר ולהשחיר את האווירה באיומים ובלאגנים. כמובן ששום איום של עורך דין לא הגיע וזה רק רצון להפחיד,אפילו בעלת הדירה רוצה שהיא תצא. האם יש מה לעשות או שצריך לסבול עד סיום החוזה , השותפה מחינתה לעשות פרינציפ ודווקא ורוצה לעשות רק רע, מאשימה אותי שגנבתי ממנה ורימיתי אותה כמובן שאין לה שום ביסוס כל החשבונות והאסמכתאות נשלחו אליה והיא הבינה שאין לה שום דבר לאיים עליו אבל עדיין לחיות כל יום בתחושה שלא יודעים מה היא תעשה היא לא קלה. האם אפשר לעשות משהו כדי לסיים את הסיוט הזה?

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

לערב את בעל הדירה על מנת לבטל עמה את החוזה.