מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי
בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.
הפרת חוזה מהרגע שחתם והונאה
האם מותר לי לפנות דייר שמהיום הראשון לא עמד בחוזה רשום צקיים אישים והביא של חברה והיטל בי כמה ימים ועדיין לא עבר שבועיים מחתימת החוזה שהופר מלכתחילה

לא הבנתי בדיוק את ההפרה. אך ככל והפר את ההסכם שלח לו מכתב בדרישה לפנות את המושכר. במידה ולא צלח פנה לעו"ד לצורך המשך ההליך.