אלה ס

לצאת ליפני שנגמר חוזה שכירות

חתמתי חוזה ל שנה וחצי אני גרה בבית כבר 8 חודשים ,ליפני כמה חודשים ליד הבית התחילו שיפוץ גדול של הבית מלא רעש הרבה ליכלוך אבק ניהיה קשה מאוד הבן שלי סובל מסטרידו קשה וקושי נשימה אז הוא לא יכול לצאת לגינה ו חייב לסגור חלונות יש לי גם סבתא שהיא אם קושי נשמה שגרה איתי אני יכולה לצאת מהבית ליפני סיום החוזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

את יכולה לצאת מהדירה בכל רגע. את רק צריכה למצוא מישהו שיכנס במקומך עם אותם התנאים ואותו החוזה גם ללא הסכמת בעל הדירה. בנוסף, אם יש לך אפשרות בחוזה לצאת לפני הזמן ובהתראה מסויימת. בהצלחה