סער

זכאות לאזרחות פולנית

שלום רב רציתי לברר האם אני ואבי זכאים לאזרחות פולנית דרך סבי ז"ל. סיפורו של סבי: * נולד בלימברג (לבוב) ב-1914 להורים שנולדו גם הם בלבוב. * הוא התחתן שם וחי שם משך כל חייו לפני ובזמן השואה. * כל משפחתו כולל אשתו ניספו בשואה למעט אחותו * לאחר השואה עלה לארץ והגיע אליה ב-1949 וכאן נישא לסבתי. האם אני אבי ואני נהיה זכאים לאזרחות פולנית? ואם כן, כיצד ניתן להשיג מסמכים מהעיר לבוב? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

סער שלום, זכאותו של סבך מותנית בהמצאת אישור מקצין העיר לפיו לא שירת בצה"ל בין 14/05/48-19/01/51. עליך להזמין אישור מקצין העיר. להלן אתר קצין העיר ורשימת קציני העיר- https://www.ishurim.aka.idf.il/1046-he/CityOfficers.aspx. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג