פישל

אזרחות פולנית

שלום, אבי נולד בשצצין פולין בשנת 1900. עלה לארץ ב1950, היה במחנות עולים ולא שירת בצבא. בידי דרכונו,תעודת נישואין שלו ושל אימי ועוד. האם אני יכול להוציא אזרחות פולנית לי ולילדי? תודה, פישל

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

ע"פ החוק הפולני אביך איבד את זכותו לאזרחות פולנית ברגע שעבר את גיל 50 וקיבל על עצמו אזרחות ישראלית עד שנת 1951. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

פישל

מכיוון ששהה במחנה עולים מעל שנה ישנה אפשרות שקיבל את האזרחות הישראלית רק בשנת 1951?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

פישל שלום תוכל לבדוק את תאריך קבלת האזרחות במשרד הפנים. באם עלה אחרי 19/01/1951 נוכל לבדוק את זכאותו. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג