עמית

הוצאת דרכון

אהלן, דודה שלי הוציאה דרכון פולני לה ולילדים שלה. האם בשביל שאני אהיה זכאי לדרכון על אימי להוציא גם, או מספיק כבר שאחותה הוציאה לעצמה ולילדים שלה? הרי מדובר באותו דור. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עמית שלום, אזרחות פולנית עוברת מדור לדור, על אימך להוציא אזרחות פולנית על מנת שתוכל להעביר לצאצאיה. לא ניתן לדלג דור. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

עמית

תודה על התשובה. שאלה נוספת - אני ואימי יכולים להתחיל את התהליך ביחד או רק אחרי שהיא תקבל את האזרחות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

כן ניתן להתחיל ביחד, ניתן גם לפצל רק לקחת בחשבון שאם מפצלים זה ייקח יותר זמן...