מיקי

אזרחות פולנית בשטח פולין לשעבר

סבתי ז"ל נולדה ב-1922 בעיר לידא במזרח פולין, אין לי מסמכים שלה, יש לי אומנם רק תעודה שלה שהיא השתתפה בצבא האדום כשהגרמנים התחילו לכבוש את העיר. ניסיתי ליצור קשר עם גורמים מפולין שיעזרו לי בארכיון במציאת הפרטים שלה. בכל מקרה אשמח לעזרה במידה ורלוונטי לקבל אזרחות פולנית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום מיקי, שאלות הזכאות תיקבע לפי תאריך העלייה של סבתך ז"ל לארץ. אם עלתה לארץ לפני 19/01/51, היא איבדה את אזרחותה הפולנית לפי החוק הפולני. אם עלתה אחרי, היא עשוייה להיות זכאית לאזרחות.