אפי

הפקת דרכון לאחר אזרחות

שלום רב התחלתי תהליך של השגת אזרחות פולנית לי ול 2 ילדי וכיום קבלנו כולנו אזרחות פולנית. שאלתי היא, כמה יעלה לנו הליך של הפקת הדרכון לכל ילד? ( שניהם בגירים מעל גיל 30 ואחת מהם נשואה) תודה, אפי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אפי, דרכון מונפק בקונסוליה הבריטית. משרדנו נותן שירות של רישום המסמכים בפולין הדרוש להוצאת הדרכון. הילדים צריכים כ"א תעודת לידה ומי שנשוי גם תעודת נישואין. מי שנשוי צריך גם תעודת שינוי ופסל ( מספר זיהוי פולני). עלות רישום כל מסמך בפולין- 150 יורו בתוספת מע"מ.