adi

אזרחות פולנית

שלום רב. הגשתי בקשה לקבלת אזרחות פולנית לפני כ4 חודשים. התהליך מתקדם יפה וכנראה שאקבל אזרחות בקרוב. שאלתי היא כזו. אני טס לאירופה ללתקופה ארוכה של בערך שנה. האם אוכל להמשיך את התהליך ולהגיש בקשה לדרכון פולני באחת משגרירויות באירופה? האם זה שתהיה לי רק אזרחות ללא דרכון יקשה עלי באירופה או שזה לא משנה וזה אותו הדבר? תודה רבה. עדי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום עדי, ניתן להגיש בקשה לדרכון רק במקום מגוריך. לגבי אירופה המסמך החשוב הוא הדרכון. האזרחות תקפה רק בפולין.